JOTA-JOTI 2019 felhívás

2019. október 18-20 között kerül megrendezésre az idei JOTA-JOTI.

Bárki csatlakozhat az eseményhez! A részvétel a WOSM által létrehozott regisztrációval lehetséges. A részvétel időbeli és módja mindenkire van bízva. Lehetőség van akár csak az egyik napon (szombati nap javasolt) résztvenni. Nem szügséges utazni, helyszín lehet cserkészotthon, iskola, vagy akár saját lakás. Részt lehet venni kerületi, csapat, raj, őrs szinten, vagy akár 2-3 cserkész is összejöhet…

A program két fő kapcsolodási módot kinál:

  • JOTA – amatőr rádión keresztüli kapcsolat, ha rádión szeretnétek ezt megtenni, akkor érdemes megkeresni egy közeli rádióklubbot, vagy rádióamatőrt ebben az esetben kérlek jelezétek ezt a Kapcsolat fülőn megadott elérhetőségen, és próbálok mindenben segíteni
  • JOTI – Interneten keresztüli kapcsolat – csak internet kapcsolatra van szükség, és számítógépekre, de lehet tablet, okostelefon is.

Regisztrálni a https://www.jotajoti.info/ linken lehet.

Vegyetek részt és egy feledhetetlen élményben lesz részetek! Kapcsolatban tudtok lépni más ország cserkészeivel, tapasztalatot, információt tudtok cserélni, megismerhetitek az ő szokásaikat, idegen nyelvet gyakorolhattok, és még sok minden más élményben lesz részetek.

Ha bármilyen kérdésetek van a szervezéssel kapcsolatosan, keresettek nyugodtan. A Kapcsolat fülön megadott elérhetőségeken.

Joe / HA3JO
országos szakági vezető