JOTA-JOTI 2020 okt.16-18

Idén is részt vehettek a cserkészév legnagyobb eseményén a JOTA-JOTI-n.

Most különösen a világjárvány miatt, egy nagyon jó lehetőség, hogy virtuálisan találkozhass olyan cserkészekkel, akik más országokban, más kontinensen él.

Bárki csatlakozhat az eseményhez! A részvétel a WOSM által létrehozott regisztrációval lehetséges. A részvétel időbeli és módja mindenkire van bízva. Lehetőség van akár csak az egyik napon (szombati nap javasolt) részt venni. Nem szükséges utazni, helyszín lehet cserkészotthon, iskola, vagy akár saját lakás. Részt lehet venni kerületi, csapat, raj, őrs szinten, vagy akár 2-3 cserkész is összejöhet…

A program két fő kapcsolódási módot kínál:

  • JOTA – amatőr rádión keresztüli kapcsolat, ha rádión szeretnétek ezt megtenni, akkor érdemes megkeresni egy közeli rádióklubbot, vagy rádióamatőrt ebben az esetben kérlek jelezzétek ezt a Kapcsolat fűlőn megadott elérhetőségen, és próbálok mindenben segíteni
  • JOTI – Interneten keresztüli kapcsolat – csak internet kapcsolatra van szükség, és számítógépekre, de lehet tablet, okostelefon is.

Regisztrálni a https://www.jotajoti.info/ linken lehet.

Vegyetek részt és egy feledhetetlen élményben lesz részetek! Kapcsolatban tudtok lépni más ország cserkészeivel, tapasztalatot, információt tudtok cserélni, megismerhetitek az ő szokásaikat, idegen nyelvet gyakorolhattok, és még sok minden más élményben lesz részetek.

Ha bármilyen kérdésetek van a szervezéssel kapcsolatosan, keresettek nyugodtan. A Kapcsolat fülön megadott elérhetőségeken.