JOTA-JOTI 2021 okt. 15-17

KCST!

Már lehet regisztrálni a világcserkészet legnagyobb eseményére! Vegyél részt te is!

Mutasd meg a világnak, hogy miben vagy ügyes! Készítsél egy videót és küld be a WOSM-nak. Tavalyi évben beküldött videókat az alábbi linken tekintheted meg:

https://www.tribute.co/jotajoti-live/

Bárki csatlakozhat az eseményhez! A részvétel a WOSM által létrehozott regisztrációval lehetséges. A részvétel időbeli és módja mindenkire van bízva. Lehetőség van akár csak az egyik napon (szombati nap javasolt) részt venni. Nem szükséges utazni, helyszín lehet cserkészotthon, iskola, vagy akár saját lakás. Részt lehet venni kerületi, csapat, raj, őrs szinten, vagy akár 2-3 cserkész is összejöhet…

A program két fő kapcsolódási módot kínál:

  • JOTA – amatőr rádión keresztüli kapcsolat, ha rádión szeretnétek ezt megtenni, akkor érdemes megkeresni egy közeli rádióklubbot, vagy rádióamatőrt ebben az esetben kérlek jelezzétek ezt a Kapcsolat fűlőn megadott elérhetőségen, és próbálok mindenben segíteni 
  • JOTI – Interneten keresztüli kapcsolat – csak internet kapcsolatra van szükség, és számítógépekre, de lehet tablet, okostelefon is. Itt kerül megrendezésre a Scout Got Talent esemény is, illetve a WOSM élő ill. interaktív műsorokkal is jelentkezik. Többek között a WOSM vezetői is megszolalnak.

Regisztrálni a https://www.jotajoti.info/ linken lehet.

Idei év témája a fentartható fejlődés melynek fő írányvonalai a szegénység felszámolása, az esélyegyenlőség és a klimaváltozás.

https://sdgs.scout.org

Vegyetek részt és egy feledhetetlen élményben lesz részetek! Kapcsolatban tudtok lépni más ország cserkészeivel, tapasztalatot, információt tudtok cserélni, megismerhetitek az ő szokásaikat, idegen nyelvet gyakorolhattok, és még sok minden más élményben lesz részetek.