Különleges JOTI – felhívás

Ez a különleges JOTI oktató és szórakoztató lesz, és elhozza a cserkészetet a fiatalok otthonába szerte a világon. Lehetőséget ad a fiataloknak és cserkészeknek arra, hogy kapcsolatba lépjenek, tanuljanak és barátságokat alakítsanak ki a szociális távolságtartás kihívásokkal teli időszakában. Ez egy tömeges mozgósítás lesz, abból a célból, hogy az egység és összetartozás érzését erősítse a cserkészmozgalomban.

A dinamikus virtuális összekapcsolódás programja révén a fiatalok többet tudhatnak meg a biztonsági intézkedésekről, a mentális és fizikai egészséggel kapcsolatos ötleteket kaphatnak, és még sok mást is megtudhatnak, miközben digitális eszközökkel, mint globális állampolgárok, számos tevékenységbe kapcsolódhatnak be – a webinaroktól a koncertekig. A JOTI e különkiadása lehetővé teszi a cserkészek számára, hogy kapcsolatba kerüljenek más országbeli cserkésztestvéreikkel, meghallgassák a meghívott vendégeket és megosszák az otthoni cserkésztevékenységből származó ötleteket.

Az online platform hasznos forrásokat, ötleteket és kezdeményezéseket nyújt a nemzeti cserkész szervezeteknek és maguknak a cserkészeknek ahhoz, hogy a szokásos cserkésztevékenységet az otthon elvégezhető cserkészfeladatok lehetőségeihez hozzáigazítsák.

Ahogy feltérképezetlen vizeken hajózunk, ebből a kihívásból közösen lehetőséget teremthetünk arra, hogy folyamatosan bemutassuk és megosszuk a cserkészet lényegét – az egységet, a barátságot, az oktatást és a találékonyságot.

Csatlakozzatok hozzánk online 2020. április 3–5. között, és segítsetek nekünk a JOTI különkiadás hírének terjesztésében – még ma!